Beoordelingen van Hua Hin Rotterdam

Recente recensies van Hua Hin Rotterdam

5 sterren na 94 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas een uur te laat! En alle saus gelekt in zak ... als het veel langer duurt dan graag een bericht!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viskoekjes waren niet lekker, smaakloos. De kikkerbillen daar in tegen waren goed en smakelijk.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden. Snel klaar, goede kwaliteit en grote hoeveelheid. Uitstekend!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten voor 5 personen, 4 vonden t redelijk, 1 vond t lekker. Ruime porties, jammer dat t eten lauw was

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topthai!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en heerlijk kwalitatief goed eten zoals altijd! Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde wat langer dan verwacht, maar was het wachten waard. We hebben heerlijk gegeten!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd overheerlijk eten en snelle betrouwbare bezorging.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten,pure smaken top

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zuiver en goed eten !

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten ,grote porties, netjes verzorgd. Vriendelijke mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke gerechten, snelle bezorging en vriendelijke medewerkers

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Thai in de buurt en super snel bezorgd. Gerechten goed op smaak. Gaan hier zeker vaker bestellen!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een snelle bezorging. Iedere keer is het weer top. Echt een aanrader.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd heerlijk, eerste keer dat ik het eten heb laten bezorgen! Normaal eet ik in het restaurant of haal ik het op. Het eten was goed op smaak en nog lekker warm :) ik ga vaker bestellen!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ouderwets lekker zoals altijd !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker eten en punctueel bezorgd.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent as always

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Som Tam Thai, groene papayasalade was echt helemaal niet lekker. Duidelijk niet vers klaargemaakt, een zure, absoluut niet de verfijnde salade zoals deze moet zijn. Aan de tomaten en noten kon ik proeven dat deze salade echt al uren, zo niet een dag eerder klaargemaakt zijn. Gedroogde garnalen? Het was een soort van zuurkool in het vat. Ik kan als witte vrouw met m'n internetrecept en Azië ervaring echt iets beters en authentiekers neerzetten. Deze afgehaalde portie was dubbelop groot maar echt vies en ongeïnspireerd. Zal het niet meer doen/bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Alleen mag er w wat extra witte rijst bij volgende keer. Dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd !

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Doordat wij een keer in het restaurant hebben gegeten en dit zeer goed bevallen was, hebben wij vandaag eten opgehaald. De khow phad kung was heerlijk, maar de Pad Min Mamaung viel tegen. Er zat weinig smaak aan en de bami die ik erbij had besteld was erg flauw. Omdat ik weet dat het eten normaal wel erg goed is, geef ik toch 4 sterren. Hopelijk smaakt het de volgende weer beter!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, en de bezorger was heel vriendelijk. Absolute aanrader!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten wederom. Goede prijs kwaliteit verhouding. Een tip het bier apart van warme maaltijd verpakken of in alufolie.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Thais eten!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd, ultra snelle bezorging.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk en super vers! De bezorging is zeer goed en snel. Van ons krijgen ze een dikke tien!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd !!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super super heelrijk eten jammer dat de alles dressing van de salade s en de curry er allemaal uit gelopen was maar het eten was fantastich

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste Thais restaurant in Rotterdam en omstreken. Ik had de papaya salade en Masaman curry besteld, niks op aan te merken.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima service. precies op tijd geleverd. en lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, snel bezorgd

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kokossoep, smaak nam me mee terug naar Thailand!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo fijn dat ze nu ook bij ons in de wijk bezorgen. Heerlijk eten en vriendelijk personeel! Wij zijn er super blij mee😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

12 min te vroeg maar het was heerlijk! De mogelijkheid om aan te geven hoe pittig je het wilt is een aangename toevoeging. Groetjes aan de crew!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, ik had verkeerd besteld, geen probleem, heel snel werd het eten omgeruild!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het menu is een goede prijs-kwaliteit verhouding. Heerlijk smaakvol eten en het was ruim voldoende voor een grote eter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bord was lekker. Maar na de 2e bord was dat snel afgelopen na dat wij een vlieg hebben gevonden in het eten. Erg jammer!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Zoals altijd. Zo fijn dat jullie nu ook bezorgen

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke smaken hadden de gerechten, lang niet zo heerlijk thais gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar. Het was het lange wachten waard, maar volgende keer iets sneller is wel fijner.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk, helaas duurde de levering erg lang. Om 18:15 besteld en uiteindelijk pas om 20:15 geleverd, terwijl tijdens de bestelling 19:00 werd aangegeven. Heb begrip dat het druk is maar informeer dan dat het 2 uur duurt. De bezorger verontschuldigde zich ook namens de keuken wat ik wel weer erg netjes was.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, netjes verzorgd en nu we niet gezellig in het restaurant konden eten het laten bezorgen (een aantal keer).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top, super lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de duidelijkheid van de bestelsite is bestellen een eitje, de bezorgtijd was 20 minuten eerder als aangegeven, dus prima, en de kwaliteit is zoals we gewend zijn, Super, en we zijn erg blij dat onze postcode (3067) binnen jullie bezorg gebied vallen, dus chapeau!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten snelle service!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Curry gerecht veel te veel waterige saus en weinig groenten. Tod Kratiem Moo krop was prima, maar curry gerecht viel tegen.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en een heerlijke maaltijd bezorgd! Zou het iedereen aanbevelen Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker eten, zeer vriendelijke mensen. Absolute aanrader.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Als van ouds heerlijk gegeten! Netjes verzorgd en een feest voor de smaakpupillen!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij komen er al jaren het eten is lekker vers en smaakt altijd top.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel deze keer een beetje te pittig uit.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, keurig op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en de bestelling was binnen een half uur gereed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Divers van smaak, snel geleverd dus vers

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Elke keer als mijn moeder op bezoek komt eten we groene curry bij Hua Hin. Deze is elke keer heerlijk! Aanrader.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had sinds een lange tijd geleden weer pad kra pow besteld, maar ik vond het dit keer erg tegenvallen, omdat er teveel soyasaus in en geen thai sweet of holy basil in zat, echt jammer. Het was ook te nat door de saus. Het gerecht moet juist een beetje droog zijn met pepers en kruiden, zo heb ik het in Thailand vaak gegeten.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, snel bezorgd

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er snel en was lekker. Veel gratis kroepoek erbij en ook nog een kiploempia van het huis. Dat was top ! Het was wel aan de koude kant terwijl we heel dichtbij wonen. Het moest nog even in de magnetron. Dat was jammer. Volgende keer iets warmer graag!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heel lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede service verleent door duidelijk de verwachte bezorgtijd te communiceren. Door de drukte duurde het iets langer en ter compensatie extra bier en eten ontvangen. Top geregeld goede service!! Het eten was erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar. Hua hin is n topzaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is echt heerlijk, bezorging was een half uur te vroeg. Mijn gasten waren er nog niet , dus moet dan van alles verzinnen om het warm te houden. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk altijd. De groene curry met vis, de viskoekjes en vissoep zijn favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goed op tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd en voor herhaling vatbaar Iets later bezorgd door de drukte, maar ik kreeg netjes een telefoontje dat het iets later zou worden. Veel succes in deze moeilijke tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten..prima bezorging mooi op tijd vriendelijke bezorger

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk genoten en zo fijn dat ze bij ons in de wijk bezorgen!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd is het weer top geregeld! Eten was heerlijk, bezorging op tijd! Genoten van de avond!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, lekker pittig en gevarieerd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend en smaakvol, ondanks het vervoer. Snelle bezorging ook nog.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Tom Yam soep met garnalen, vegetarische noodle soep, phad thai ped en kippasteitjes. Wij komen zeker terug.

Reactie van Hua Hin:Beste Maarten Bedankt voor uw positief resentie fijn om te horen dat u tevreden met ons bent. ( Alleen wij missen onze sterretjes hahahaha ) Tot volgende keer. Met vriendelijke groet Ponie

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en snel bezorgd! Aanrader

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Ze waren 1 gerecht vergeten. Dat brachten ze later uit zichzelf. Perfect. Goede prijs kwaliteit verhouding!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker en snel bezorgd

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de bezorging netjes op tijd. De porties hadden een goede grootte. Het was alleen jammer dat de loempiaatjes vergeten waren. Maar verder helemaal top! Wij bestellen hier zeker weer.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld maar zeker niet voor het laatst! Het eten was echt super lekker! Alles goed op smaak, goed verpakt en goed op temperatuur. Toppers! Snel weer!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de coronacrisis is het helaas niet mogelijk om in het restaurant te eten, dus eten laten bezorgen. Heerlijk om weer te kunnen genieten van mijn lievelingssoep. Bezorging ging heel netjes. Ga zo door!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd bijna 2 uur te vroeg bezorgd! En in de magnetron wordt het er allemaal niet lekkerder op.

Reactie van Hua Hin:Beste Gasten Onze excuses hiervoor, Zullen wij volgende keer meer opletten . Met vriendelijke groet Hua Hin Team

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed. Moest na levering nog wel opwarmen in de magnetron maar gerechten waren heerlijk van smaak. Ruime porties. Ga hier zeker vaker bestellen.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van Hua Hin is zalig! De lekkerste Thai van Rotterdam!!!! Na het bestellen krijg je meteen een indicatie wanneer het bezorgd wordt. Wanneer ze onderweg zijn krijg je weer een melding. De bezorger is supervriendelijk. Alles is TOP!! Een echte aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, top. Beste Thai food van Rotterdam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food and great service!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geheel Naar Wens. Alles bijzonder Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke groene curry. Lekker pittig. Aanrader! Ik eet hier heel graag.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had phad thai besteld en die was ontzettend lekker. zeker aan te raden. In het verleden ook vis (wok) besteld en die is piitig en heerlijk

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating